stay curious and

YOUNG IN SPIRIT :)

The future of sales

Digitalisering heeft op veel fronten impact. Dat doorleven we al meerdere decennia samen. Maar elk jaar dat technologie zich ontwikkeld wordt de impact groter en groter. Het vergt van de samenleving een andere kijk op alles wat we hebben geleerd en hoe we onze samenleving hebben ingericht. We dienen ons sneller aan te kunnen passen op groter veranderingen of we dienen zorgt te dragen voor groepen in de samenleving die dit niet lukt.


En wat is de impact van de verdere digitalisering op sales? Dat is wat Joost en Mike zich ook afvroegen toen ze elkaar tegen kwamen op een congres waar ze beide als spreker waren geboekt. Een interessante gedachte vonden wij. En als twee bevlogen sprekers elkaar vinden dan ontstaat er een mooi duo!


Bij Joost stroomt sales door zijn aderen en bij Mike is dit innovatie. Met deze combinatie maken ze een verdieping hoe sales er in de toekomst uitziet als we de verdere digitalisering aanhouden als stip op de horizon. Samen nemen ze de zaal mee in een bijzondere wereld waarbij het publiek inzicht en richting krijgt hoe ze hun sales voor nu en in de toekomst kunnen inzetten. 

We behandelen de volgende onderwerpen!

  • Wat is de impact van AI op het gebied van sales?
  • Spelen wij als mens nog een rol?
  • Hoe kun je onderdeel worden van de toekomst van sales?
  • Wat is de rol van data nu en in de teokomst?
  • Is een MetaHuman de nieuwe callcenter medewerker?
  • Hoe bereiken we nieuwe generaties die leven in de verschillende dimensies?
  • En nog veel meer…

JOOST VAN DER WEIJDEN

 

Trainer @ DOOR Training & Coaching


The Future of sales

mike van rijswijk


CEO @ The Innovation Playground


Futuroloog  -  Innovator  -  Auteur

Boek The future of sales via Noortje Timmermans

Wil je the future of sales boeken of wil je meer informatie stuur Noortje een mailtje via onderstaand formulier. Noortje gaat dan aan de slag met je aanvraag. 


Wij horen graag van je. 


WIE HEEFT ONZE INSPIRERENDE VERHALEN AL AFGENOMEN