stay curious and

YOUNG IN SPIRIT :)

THE GAMING GENERATION

In welk huishouden speelt gaming geen rol? Fortnite, Roblox, FIFA, Mario, Minecraft, ect. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Toch weten we als ouders of oudere te weinig af van deze wereld. Onze kinderen of andere generaties leven en groeien al meer dan een decennia op in deze wereld.


Tijdens deze Game Night nemen Floris en Mike je mee in de wereld van gaming! Op een gepassioneerde wijze nemen ze je mee naar het verleden, het heden en de toekomst van gaming. En om hier een goed beeld bij te krijgen zullen we die game wereld ook echt beleven op een manier die je zelf niet zou verwachten.

Laat je niet gek maken! Dé trainingssessie waarmee jij of je team de handvatten krijgen om hun nieuwe / bestaande marketingstrategie te verbeteren. 

Met het bordspel van The New Standard en ruim 100 bijbehorende speelkaarten, ‘spelen’ we je door de meestal onoverzichtelijke, maar magische wereld van marketing. In een dagdeel loodsen we je door alle mogelijkheden van content, data, social en zichtbaarheid. 

We laten je in grote lijnen zien hoe je een succesvolle marketingstrategie optuigt door onze unieke visie met je te delen. Vervolgens krijg je ruim 100 tools, technieken en kanalen voorgeschoteld welke we aansluitend op je bestaande strategie op het spelbord leggen.

Wij zorgen er NIET voor dat je als expert op alle domeinen de training verlaat.

Wij zorgen er WEL voor dat aan het eind van de sessie weet wat je nodig hebt en daarmee verder kan.

Voor ondernemers en marketing professionals
Je wil beginnen met je marketingstrategie of je wil jouw bestaande strategie verbeteren. Met Laat je niet gek maken! weet je zeker dat elke steen omgedraaid. Leer nieuwe technieken en laat een marketing professional meedenken met jouw strategie. 

Voor marketing communicatie teams
Met alle leden in jullie marketingcommunicatie team weten jullie alles dat er te weten valt. Echter komt het combineren van al deze kennis nog niet tot zijn recht in jullie campagnes. In deze interactieve groepssessie, zetten we jouw team op scherp en leren ze de kracht van samenwerken.

Innovatie keynote
Voor een éxtra onvergetelijke sessie komt Mike van Rijswijk langs. Mike wordt inmiddels The Boss op het gebied van futurologie en (marketing)innovaties genoemd. Sterker nog, hij kan jou vertellen hoe jij en je bedrijf op een flinke voorsprong met de rest kunnen komen. Omdat hij de digitale wereld als zijn broekzak kent beweegt hij zich met gemak tussen al die nieuwe digitale ontwikkelingen door. Hij kan ze voor je ontleden en je duidelijk laten zien wat die ontwikkelingen voor jou kunnen betekenen.

We behandelen de volgende onderwerpen!

  • Hoe is deze wereld zo groot geworden?
  • Waarom is de game wereld anders dan vroeger?
  • Wat zijn de kansen voor de jeugd?
  • Waar zitten de bedreigingen?
  • Gaming zorgt voor de nieuwe beroepen van de toekomst
  • Waar staat gaming over 10 jaar?

Voor wie?

Iedereen is welkom! Ouders, leerkrachten, opa’s en oma’s, ondernemers, etc. De sessie is voor iedereen en is er vooral om het juiste inzicht te krijgen hoe deze wereld werkt. Er worden in totaal 12 plekken vergeven. Elke winnaar mag zelf een gast meenemen om samen met een familielid of collega deze game night te beleven.

LET WEL OP!

Als je kiest om deze sessie af te nemen dan moet je rekening houden dat we minimaal 4 uur bezig zijn. Tevens verwachten we dat de deelnemers de game wereld echt gaan beleven en zullen we samen met de groep echt gaan gamen.

FLORIS BUURMAN


Founder @ Everything Esports


Innovator  -  Esport specialist

mike van rijswijk


CEO @ The Innovation Playground

Futuroloog  -  Innovator  -  Auteur

Boek the gaming generation via Noortje Timmermans

Wil je the gaming generation boeken of wil je meer informatie stuur Noortje een mailtje via onderstaand formulier. Noortje gaat dan aan de slag met je aanvraag. 


Wij horen graag van je. 


WIE HEEFT ONZE INSPIRERENDE VERHALEN AL AFGENOMEN