stay curious and

YOUNG IN SPIRIT :)

Biografie Mike van Rijswijk

Meedenker én waarmaker, een innovatie strateeg / futuroloog die jou en je bedrijf net die extra stap zal laten zetten. Als Mike zegt dat er eindeloze mogelijkheden zijn dan kun je er gerust vanuit gaan dat hij gelijk heeft. The Boss op het gebied van innovaties, sterker nog, hij kan jou vertellen hoe jij en je bedrijf op een flinke voorsprong met de rest kunnen komen. Omdat hij de digitale wereld als zijn broekzak kent beweegt hij zich met gemak tussen al die nieuwe digitale ontwikkelingen door. Hij kan ze voor je ontleden en je duidelijk laten zien wat die ontwikkelingen voor jou kunnen betekenen. 


Bij Mike krijg je geen kans om beren op je weg te zien want hij temt ze voordat jij ze ziet. Hij laat de meest ingewikkelde trajecten logisch en eenvoudig lijken, ziet zelfs mogelijkheden in de onmogelijkheden. Negativiteit is tijdverspilling. Als sociale enthousiasteling neemt hij je mee in zijn gedachtewereld die gefocust is op durven en gewoon doen. 


Dit alles, in combinatie met de eeuwige liefde voor innovaties, zorgt ervoor dat Mike altijd op de hoogte is van de laatste nieuwe ontwikkelingen, hij heeft ze nog net niet in zijn tas. Hij krijgt het altijd weer voor elkaar om met iets verrassends en unieks te komen.
Op 23-jarige leeftijd richtte hij zijn eerste bedrijf op, anno 2016 heeft hij ook de oprichting van The Innovation Playground, zijn eigen Innovatie club die verschillende start-ups naar de markt brengt, achter zijn naam staan. Een graag geziene consultant tijdens brainstormsessies, veelgevraagd spreker en begeleider van start-ups.


Zakendoen met Mike is niet voor doetjes, durf je te veranderen en ben je bereidt om vol gas vooruit te gaan? Dan staat hij naast je en vooral achter je om je in beweging te houden. Mike weet als geen ander die enorme digitale wereld en de stroom aan innovaties overzichtelijk te maken. Daardoor spot hij altijd de nieuwste innovaties voordat een ander het doet.


En met al deze kennis en een eigen kijk in de toekomst als futuroloog heeft Mike in juni 2021 zijn eerste boek uitgebracht "Mensen worden robots, robots worden mensenwaarin hij de samenleving mee neemt hoe de wereld veranderd door de verdere digitalisering. Hierin neemt Mike je op een begrijpbare wijze mee in de complexe Tech wereld. Een boek die door iedereen gelezen moet worden zodat we begrijpen waar onze samenleving naar toe gaat aldus verschillende lezers van het boek.


En naast de erkenning van verschillende lezers is het eerste boek van Mike genomineerd voor het Management boek van het jaar 2022