stay curious and

YOUNG IN SPIRIT :)

IN DE NABIJE TOEKOMST...

Bouwen robots zichzelf en krijgen ze steeds meer menselijke eigenschappen. Tegelijkertijd krijgt de mens steeds meer eigenschappen van een robot. We krijgen protheses die aangestuurd worden door onze hersenen en we kunnen straks ons geheugen ‘bijchippen’.

Gaat dit echt gebeuren?
En welke (ethische) vragen roept dat op? 

En wat betekent dit voor onze toekomst?


In dit alles overstijgende boek geeft futuroloog Mike van Rijswijk inzicht in de ontwikkelingen die de wereld zoals wij die kennen totaal zullen transformeren. Hij maakt het onvoorstelbare, voorstelbaar en het onbegrijpelijke, begrijpelijk. Op overtuigende wijze voorspelt hij:

  • Dat wij in de toekomst een robot als huisvriend hebben
  • We vliegend naar ons kantoor van de toekomst gaan.
  • Hoe onze keukens transformeren naar zelfdenkende en vers kokende robots.
  • Dat mensen steeds vaker chips zullen implanteren om zo sterker, slimmer of een beter geheugen te krijgen.
  • Dat er nieuwe relatievormen ontstaan tussen mens en robots.
  • We een nieuwe fase in gaan van e-commerce waarin digitaal geld de scepter zal zwaaien
  • En nog veel meer


Naast het voorspellende karakter, biedt Mensen worden robots, robots worden mensen een kraakhelder en begrijpelijk overzicht van de vele, complexe innovaties die wereldwijd gaande zijn. Dit boek is voor iedereen bij wie het duizelt maar wil weten hoe de digitalisering in de nabije toekomst eruitziet. Daarmee is Mensen worden robots, robots worden mensen een must-read voor iedereen die wil weten hoe zijn toekomst eruitziet.


ALS je mijn boek koopt gaan we ook samen innovatie beleven!

Een boek van Mike Van Rijswijk kan natuurlijk niet zonder innovatieve snufjes zijn. Iets nieuws wat andere nog nooit hebben gedaan met een fysiek boek zoals we die al eeuwen kennen. 

En uiteraard heeft het te maken met digitalisering :)


Elk boek is voorzien van een chip met daarop een uniek nummer. Hiermee krijgt het boek een extra dimensie waarmee ik de komende jaren leuke dingen ga doen. Het zal je verassen hoe leuk het is om twee werelden aan elkaar te verbinden op een manier die anders is dan je gewend bent.  De eerste actie is al goed ontvangen door mijn lezers.  


Inmiddels zijn er meerdere acties actief op de chip in mijn boek. Dus als je een boek besteld heb je niet alleen een mooi boek maar maak je ook kans op leuke innovatieve avonturen samen met mij of met andere.


SPECIAAL VOOR BEDRIJVEN
Bij 50 boeken of meer zullen er speciale acties zijn die alleen toegankelijk zijn voor deze lezers. Maar ook kunnen we op maat acties maken voor bedrijven zelf die allen geleden voor hun lezers.

Deze bedrijven gingen je voor :)

wacht niet langer en plaats je order