stay curious and

YOUNG IN SPIRIT :)

Boek Mike van Rijswijk als keynote spreker

Als Futuroloog ziet Mike van Rijswijk de wereld net iets anders dan het gros van de maatschappij. Met zijn ervaring en bijzondere blik op innovaties adviseert hij al meer dan 20 jaar bedrijven in Nederland. Hij is co-founder van The Innovation Playground in Roermond waarmee hij de toekomst vormgeeft door zijn visie om te zetten in concrete innovaties. Hierdoor is hij betrokken bij meerdere bedrijven en is hij verantwoordelijk voor het opzetten en begeleiden van verschillende start-ups. Met deze ervaring, visie en passie is hij een bevlogen spreker die je een bijzonder kijkje geeft in de toekomst. 


Teeuwengroep

Wil je Mike van Rijswijk boeken als keynote spreker dan kun je contact opnemen met de TeeuwenGroep.

T (0031) 162455610
E info@teeuwengroep.nl

Of vul onderstaand formulier in en de TeeuwenGroep ontvangt automatische een mail met je aanvraag. 

In gesprek met de eerste robot-inwoner van Nederland - RTL LATE NIGHT

de toekomst

de toekomst is nu! Dat is het gevoel als je publiek de zaal verlaat.


Mike van Rijswijk laat het publiek op een leuke en inspirerende manier ervaren dat de toekomst niet zo ver weg ligt. Met veel passie en bevlogenheid neemt hij jong en oud mee in zijn wereld in de toekomst.

Gewoon doen!

niet te veel praten, maar gewoon doen! alleen dan kom je in deze tijd voorop.


Mike van Rijswijk onderscheid zich al jaren van de rest door alles ook gewoon te doen. Hij toont het publiek niet alleen een visie maar laat ze ook echt deze visie ervaren. Er is altijd wel iets nieuws in de presentaties van Mike.

innovatie

als je snel wilt gaan, ga dan alleen. als je ver wilt komen, ga dan samen!


Als co-founder van The Innovation Playground zorgt Mike van Rijswijk er al jaren voor dat hij met samenwerken altijd voorop loopt. Hierdoor zijn de inzichten en visie die Mike geeft ook tastbaar voor het publiek.

the innovations on tour - Rabobank hart van brabant