stay curious and

YOUNG IN SPIRIT :)

stay curious and young in spirit :)

Blijf nieuwsgierig en jong van geest! Dat is waar Mike van Rijswijk voor staat en wat hij door leeft in alles wat hij doet. Deze continue nieuwsgierigheid en de creatieve geest van Mike zorgt voor menige verbazingwekkende reacties en discussies. Een veel gebruikte uitspraak die Mike hanteert in zijn presentaties is dan ook;

Gun jezelf de gedachte dat alles mogelijk is!


En na het bezoeken van een van de presentatie/sessie/workshop/masterclass van Mike van Rijswijk is er aan het einde ook echt geen discussies meer. Echt alles is mogelijk. Maar wat betekend dat dan? Wat is de impact op je huidige business? Bestaat je baan nog over 10 jaar? Nemen robots het over? Of niet? Hoe stomen we mensen klaar voor deze veranderingen? Willen we dat wel? Of hebben we gewoon geen keus? Hoe gaan we in de toekomst onze sales uitvoeren? Is dat nog een mens? Waar kan onze digitale foot print voor ingezet worden? En wat is de rol van de verschillende generaties?


Het kan natuurlijk niet anders dat er verschillende invalshoeken zijn om je publiek onder te dompelen in de digitale samenleving en alle toekomstige mogelijkheden. Wil je vooral een duidelijk overzicht hoe digitalisering werkt en wat er allemaal gaat veranderen dan is het verhaal van Mike van Rijswijk en zijn innovaties indrukwekkend. Het is waar de toekomst de werkelijkheid ontmoet.wat is de impact


Een ontmoeting met Mike is geen gewone presentatie; het is een ervaring die je kijk op de wereld transformeert, je inzicht geeft in de huidige stand van zaken en onthult wat de toekomst in petto heeft. Mike neemt graag minstens 1,5 uur de tijd om zijn publiek mee te nemen naar de betekenis van dit alles voor hen. Hieronder delen we enkele citaten en indrukken na een sessie met Mike, zodat je een voorproefje krijgt van wat je te wachten staat :)


Een wakkerschudverhaal!


Wat een wakkerschudverhaal! De eerste futuroloog die ik hoorde die echt wat (en veel) te melden heeft!

Om over na te blijven denken


Super leuke talk. Wat chaotisch maar daardoor ook charmant. Fijn dat er veel tijd was voor vragen! Om over na te blijven denken ;-)Blow away


Het model - de 7 levels - de voorbeelden. Met name dat laatste heb je echt nodig om het te kunnen blijven bevatten


Spannend en gaaf


Mike weet in begrijpelijke taal ons aan te zetten en tot actie te bewegen.Verhelderend en leerzaam


Wil je echt weten wat de principes achter AI zijn en waar (en vooral hoe snel) het naar toe gaat, dan is deze sessie een must. 


Geweldig en overweldigend


Een stuk helderheid in een nog redelijk onbekende wereld van ongekende mogelijkheden. WIE GINGEN U VOOR

laat je publiek een inspirerend verhaal echt beleven! 

Mike heeft een indrukwekkend track record op zijn naam staan als spreker. Een bevlogen spreker die gepassioneerd het publiek mee neemt zijn wereld. De sessies met Mike leveren de mooiste discussies, gesprekken, indrukken, ervaringen, belevingen en inspiratie voor het publiek op. Een ding kunnen hij garanderen; het maakt niet uit waarvoor je kiest! Het zal altijd indrukwekkend zijn.

Kijk gerust wat rond en spreekt een van de onderstaande onderwerpen je aan dan zit je op de juiste plek.


AI KEYNOTE - SURPASSING Human Intelligence

Welkom in de wereld van AI-innovatie, waar grenzen vervagen en mogelijkheden zich ontvouwen als nooit tevoren. Daar, op het kruispunt van technologisch vernuft en onbegrensde verbeelding, staat Mike, een visionair in de ware zin van het woord.


Met een flair die zijn eigen is, neemt Mike je mee op een reis door de digitale ether van kunstmatige intelligentie, waar complexiteit vervaagt en helderheid regeert. Hij is niet alleen een meedenker, maar een waarmaker, een architect van verandering die de weg plaveit voor diegenen die durven te dromen.


In de stroomversnelling van technologische vooruitgang fungeert Mike als een baken van inzicht, een gids die de weg wijst door de schijnbaar eindeloze stroom van AI-innovaties. Zijn woorden zijn niet slechts klanken, maar sleutels die deuren openen naar een toekomst die voor velen nog onbekend is.


Met een gemiddelde score van een 9 heeft Mike's AI keynote de harten en geesten van velen veroverd. Zijn presentatie is geen gewone lezing; het is een ontwaking, een oproep tot actie in een wereld die altijd in beweging is.


Van zijn baanbrekende boek "Mensen worden robots, robots worden mensen" tot zijn meeslepende optredens, Mike laat een blijvende indruk achter, een stempel van inspiratie en inzicht die lang nadat de lichten zijn gedoofd blijft branden.


Voor degenen die de moed hebben om te veranderen, om vooruit te gaan met volle kracht, is Mike een partner, een mentor die niet alleen naast je staat, maar achter je, duwend naar nieuwe horizonten van AI-mogelijkheden.


Stap binnen in de wereld van Mike's AI-keynote en bereid je voor op een reis die je kijk op de wereld zal veranderen, je gedachten zal uitdagen en je zal laten zien dat de toekomst niet alleen wacht om ontdekt te worden, maar om gevormd te worden door degenen die durven te geloven in de kracht van AI-innovatie.


KEYNOTE - DE PIXELECONOMIE


Stap binnen in de verbluffende wereld van de Pixeleconomie, waar grenzen tussen realiteit en virtuele dimensies vervagen, en waar innovatie een nieuwe betekenis krijgt. Als futuroloog en innovator neem ik je mee op een reis door de intrigerende landschappen van gaming, metaverse, crypto, NFT's, digital twins, avatars, meta humans, en alle opwindende ontwikkelingen die daarbij horen.


Onze Alpha generatie groeit op in een universum van onbegrensde mogelijkheden, waar hun digitale alterego's moeiteloos teleporteren tussen verschillende metaverse werelden. Een generatie waarin imago en identiteit samenkomen in de digitale ruimte, waar merkkleding voor avatars de nieuwe norm is.


De Pixeleconomie vormt een bruisende arena waar traditionele industrieën vaak nog geen weet van hebben. Het is een wereld die niet alleen wordt gezien, maar wordt geleefd door degenen die de kracht van digitalisering begrijpen. Voor veel leiderschapsteams van toonaangevende bedrijven zoals Coca-Cola, Albert Heijn, KNP, Pepsi, Jumbo, en meer, is deze keynote een ware mindfuck - een verrassende duik in een wereld die hen uitdaagt en inspireert.


Met een gemiddelde score van een 9 is deze keynote een bewijs van de impact en relevantie ervan. Het is een ervaring die de horizon verbreedt, die de verbeelding prikkelt, en die de noodzaak onderstreept om de grenzen van het traditionele denken te doorbreken.


Bereid je voor op een reis die je kijk op de toekomst zal transformeren, die je uitdaagt om verder te kijken dan het bekende, en die je inspireert om de mogelijkheden van de Pixeleconomie te omarmen. Want in deze nieuwe wereld is de enige constante verandering - en de sleutel tot succes ligt in het vermogen om te evolueren, te innoveren en te omarmen wat komt.KEYNOTE - DE VERDERE DIGITALISERING VAN DE SAMENLEVINGStap binnen in de wereld van "De verdere digitalisering van de samenleving", waar de grenzen tussen mens en technologie vervagen en nieuwe horizonten van mogelijkheden zich ontvouwen. In deze meeslepende keynote neem ik je mee op een reis door de ongekende transformaties die onze wereld zullen definiëren.


Van de opkomst van geavanceerde AI-assistenten die ons leven vereenvoudigen tot de integratie van kunstmatige intelligentie in de gezondheidszorg, waar gepersonaliseerde behandelingen en diagnoses nieuwe wegen banen in de geneeskunde. Maar dat is nog maar het begin.


Ontdek hoe autonome voertuigen en transportnetwerken, aangedreven door AI, de manier waarop we ons verplaatsen radicaal veranderen, waardoor mobiliteit een naadloze, efficiënte ervaring wordt in onze stedelijke landschappen.


In deze keynote ontvouw ik een visie op een toekomst waarin onze huizen worden beheerd door slimme systemen, onze interacties worden ondersteund door geavanceerde virtuele assistenten en de grenzen tussen fysieke en digitale werelden vervagen.


Maar wat betekent dit alles voor jou, voor ons, voor de samenleving als geheel? Welke uitdagingen en kansen liggen er voor ons in het verschiet? En hoe kunnen we ons voorbereiden op deze onvermijdelijke verschuivingen?


Met een gemiddelde score van een 9, biedt deze keynote niet alleen inzicht in de ongelooflijke mogelijkheden van de verdere digitalisering, maar ook een wake-up call voor de uitdagingen die voor ons liggen. Bereid je voor om geïnspireerd te worden, om uitgedaagd te worden en om de toekomst met vertrouwen tegemoet te treden. Welkom in de toekomst.


Boek vrijblijvend een optie

En een keuze kunnen maken? Of twijfel je nog? Zijn er andere vragen? Of wil je gewoon vrijblijvend een optie vastleggen? 

Stuur ons dan gerust een mailtje via onderstaand formulier. Dan gaan we graag aan de slag met je vraag.


Wij horen graag van je.