stay curious and

YOUNG IN SPIRIT :)

Boek Mike van Rijswijk als keynote spreker

Als Futuroloog ziet Mike van Rijswijk de wereld net iets anders dan het gros van de maatschappij. Met zijn ervaring en bijzondere blik op innovaties adviseert hij al meer dan 20 jaar bedrijven in Nederland. Hij is co-founder van The Innovation Playground in Roermond waarmee hij de toekomst vormgeeft door zijn visie om te zetten in concrete innovaties. Hierdoor is hij betrokken bij meerdere bedrijven en is hij verantwoordelijk voor het opzetten en begeleiden van verschillende start-ups. Met deze ervaring, visie en passie is hij een bevlogen spreker die je een bijzonder kijkje geeft in de toekomst. 


samenwerking bright day

de toekomst

de toekomst is nu! Dat is het gevoel als je publiek de zaal verlaat.


Mike van Rijswijk laat het publiek op een leuke en inspirerende manier ervaren dat de toekomst niet zo ver weg ligt. Met veel passie en bevlogenheid neemt hij jong en oud mee in zijn wereld in de toekomst.

Gewoon doen!

niet te veel praten, maar gewoon doen! alleen dan kom je in deze tijd voorop.


Mike van Rijswijk onderscheid zich al jaren van de rest door alles ook gewoon te doen. Hij toont het publiek niet alleen een visie maar laat ze ook echt deze visie ervaren. Er is altijd wel iets nieuws in de presentaties van Mike.

innovatie

als je snel wilt gaan, ga dan alleen. als je ver wilt komen, ga dan samen!


Als CEO van The Innovation Playground zorgt Mike van Rijswijk er al jaren voor dat hij met samenwerken altijd voorop loopt. Hierdoor zijn de inzichten en visie die Mike geeft ook tastbaar voor het publiek.

Robots in het onderwijs - robotics circus Bright day

Aanvraag keynote spreker

De innovatie Boss live op uw event! Boek Mike van Rijswijk dan nu! Samen met het team van Mike gaan we aan de slag voor de beste invulling voor uw event. 


Op basis van deze wensen zal Mike live de laatste innovaties meenemen en demonstreren op het podium. Of dit nu een robot is een, een snoepjes printer of een drone!  Niks is voor Mike te gek.

Na de keynote van Mike is hij altijd aanwezig om in gesprek te gaan met het publiek.  Want één ding is zeker! De gasten hebben na de keynote van Mike heel veel vragen.

Mike neemt altijd de laatste innovatie mee!

vul onderstaand formulier
in voor een aanvraag

In gesprek met de eerste robot-inwoner van Nederland - RTL LATE NIGHT