stay curious and

YOUNG IN SPIRIT :)

Swipen voor de liefde

Digitalisering heeft op veel fronten impact. Dat doorleven we al meerdere decennia samen. Maar elk jaar dat technologie zich ontwikkeld wordt de impact groter en groter. Het vergt van de samenleving een andere kijk op alles wat we hebben geleerd en hoe we onze samenleving hebben ingericht. We dienen ons sneller aan te kunnen passen op groter veranderingen of we dienen zorgt te dragen voor groepen in de samenleving die dit niet lukt.

Een ding is zeker! De verder digitalisering heeft zijn voor en nadelen. En dat is van alle tijden. Alleen de snelheid die het op dit moment met zich mee neemt zorgt ervoor dat de impact sneller komt. Maar hoe maak je dit zichtbaar en duidelijk voor een groep? Dat is de reden waarom Mike van Rijswijk samen op het podium gaat met een andere inspirerende spreker zoals Reinier Castelein.

reinier castelein


Voorzitter @ De Unie

Belangenbehartiger  -  Auteur

mike van rijswijk


CEO @ The Innovation Playground

Futuroloog  -  Innovator  -  Auteur

BLAUW OF ROOD? KOUD OF WARM?

Wat Reinier en Mike willen laten zien en voelen is de noodzaak van de transitie van de mens als het gaat om de digitalisering. Reinier en Mike zitten beide in een compleet andere wereld. Reinier een belangenbehartiger pur sang! En Mike is een rasechte optimist die met zijn creatieve blik de wereld op veel fronten op een positieve manier ziet veranderen.

En wat vonkt het op het podium met deze twee sprekers! Want waar Mike de positieve mogelijkheden ziet springt Reinier er bovenop als het gaat om de belangen van de samenleving. Een waanzinnige combinatie van sprekers als het gaat om de echte discussie over wat we wel en niet willen als samenleving. Maar ook wat we wel en niet kunnen tegenhouden.

Het gaat erom dat we ons als samenleving realiseren dat zaken zullen veranderen. En dat doorleven we samen met je publiek. Reinier en Mike nemen het publiek mee in hun wereld en hun oprechte dilemma’s. Hoe dit werkt? Dat laten we zien in onderstaand filmpje. Hier is te zien hoe het publiek de sessie in stap en hoe men eruit komt. Hun wereld is na onze sessie echt anders.

Waar staat swipen voor de liefde voor

We ervaren dat de samenleving behoefte heeft aan inzicht en een gevoel hoe de wereld veranderd. Er is behoefte aan een open discussie over de voor en nadelen en hoe we hier samen mee om moeten gaan. Hier draait Swipen voor de liefde om. Samen met Reinier en Mike gaat het publiek aan de slag met de hun behoeftes. Een concept waarin een gegarandeerde interactie zal ontstaan met het publiek. Het doel is om samen te zien waar de toekomst naar toe gaat en waar we de balans kunnen vinden samen.  

Boek swipen voor liefde

Wil je Swipen voor de liefde boeken of wil je meer informatie stuur ons dan een mailtje via onderstaand formulier. 


Wij horen graag van je. 


WIE HEEFT ONZE INSPIRERENDE VERHALEN AL AFGENOMEN